Εισαγωγή

Το e-Tape αρχικά δημιουργήθηκε ως απάντηση στις ειδικές απαιτήσεις της Ελληνικής Νομοθεσίας σε σχέση με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Συγκεκριμένα όλοι οι σταθμοί είναι υποχρεωμένοι να διατηρούν αρχείο με όλα τα αναμεταδιδόμενα προγράμματα, για τουλάχιστον τρεις μήνες. Πιθανότατα οι μεγάλοι ραδιοφωνικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας χρησιμοποιούν παρόμοια αναλογικά συστήματα (μαγνητικές ταινίες, ασφαλή αποθήκευση κλπ.) έτσι ώστε να εξασφαλίζουν την εναρμόνιση με τον εν λόγω νόμο. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν θεωρείται εύχρηστο για μικρούς, τοπικούς σταθμούς καθώς οι απαιτήσεις είναι μεγάλες τόσο από άποψη κόστους όσο και από άποψη χώρου!  Συνεπώς, το e-Tape δημιουργήθηκε ως ένα εύχρηστο εργαλείο εγγραφής του προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού σε εικοσιτετράωρη βάση ενώ κάνει χρήση συμπιεσμένου format έτσι ώστε να μειωθούν οι απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο. Παράλληλα διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά έτσι ώστε να συμμορφώνεται πλήρως με την Ελληνική Νομοθεσία.  Μολονότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα (utility) απευθύνεται κυρίως σε ραδιοφωνικούς σταθμούς (επίγειους ή ιντερνετικούς), ωστόσο είναι πεποίθησή μας ότι μπορεί να αποδειχτεί χρήσιμο για όσους θέλουν να εγγράφουν σε συστηματική και συνεχή βάση ηχητικό υλικό σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας MP3 format. Για παράδειγμα θα μπορούσε να αποδειχτεί πολύ χρήσιμο για DJ's οι οποίοι θέλουν να εγγράφουν ό,τι παίζουν σε πραγματικό χρόνο.

Για ad-hoc και συνηθισμένες εγγραφές σας συμβουλεύουμε να χρησιμοποιήσετε κάποιο συνηθισμένο εγγραφέα ήχου όπως αυτός που έχουν τα  Windows...

Ένα από τα καλά γνωρίσματα του προγράμματος είναι η ικανότητά του να χωρίζει μεγάλα ηχητικά αρχεία βάσει διαφόρων κριτηρίων. Αυτή η δυνατότητα είναι πολύ σημαντική όταν πρέπει να καταγράψουμε συνεχή ροή, καθώς σε αντίθετη περίπτωση τα ηχητικά αρχεία δεν θα ήταν εύκολα διαχειρίσιμα εξαιτίας του μεγέθους τους. Φανταστείτε για παράδειγμα ότι για ένα αρχείο με συμπίεση στα 128KBps το MP3 που παράγεται είναι περίπου 60MB την ώρα,  δηλαδή για μια πλήρη ημέρα το μέγεθος αυτό ανέρχεται σε 1.45GB, γεγονός που κάνει το αρχείο αρκετά δύσχρηστο. Το e-Tape μπορεί να χωρίζει εύκολα το αρχείο αυτό σε ωριαία τεμάχια!

Γνωρίσματα

Αγορά e-Tape

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και πατήστε το 'Αποστολή' για καταχώρηση της συνδρομής σας.
Μόλις παραλάβουμε και εγκρίνουμε την αίτησή σας, θα σας αποσταλεί ένα email που θα έχει έναν σύνδεσμο (url) απ'ευθείας κατεβάσματος της εφαρμογής.
Μπορείτε κατόπιν να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή άμεσα.


Τα πεδία με τον κόκκινο αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.


*Όνομα Ραδ. Σταθμού:


*Όνομα Ιδιοκτήτη / Εταιρία:

*Διεύθυνση Έδρας:

*Πόλη:

*Νομός:

*Ταχ.Κώδικας:

*Το e-Mail σας:

*Τηλ. Επικοινωνίας:

Fax:*Τρόπος Πληρωμής:


Πατήστε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και περιμένετε...