Εισαγωγή

Το e-Weather Client είναι ένα πρόγραμμα που εγκαθίσταται σ'έναν υπολογιστή και λαμβάνει αυτόματα τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες της πόλης σας από διάφορα έγκυρα μετεωρολογικά sites.
Έτσι λοιπόν, απαιτείται σύνδεση με το Internet είτε σταθερή είτε dial-up. Σε περίπτωση dial-up σύνδεσης το πρόγραμμα αυτόματα «ανοίγει» την σύνδεση, «κατεβάζει - λαμβάνει» τα δεδομένα για την πόλη σας από τα μετεωρολογικά sites και κατόπιν (μετά από δευτερόλεπτα) αποσυνδέεται από μόνο του από το Internet.

Πώς επιτυγχάνεται αυτό?
Μετά από την αυτόματη λήψη των καιρικών συνθηκών το e-Weather Client παράγει δύο αρχεία μορφής MP3. Το πρώτο περιέχει εκφωνημένη την τρέχουσα θερμοκρασία της περιοχής σας πχ. «Η θερμοκρασία τώρα είναι 21 βαθμοί» και το δεύτερο περιέχει πληροφορίες για τους ανέμους (διεύθυνση και ένταση) πχ. «Οι άνεμοι πνέουν Βόρειο-Δυτικοί, με ένταση 5 μποφόρ».
Είναι στη διακριτική σας ευχέρεια να επιλέξετε γυναικεία ή ανδρική φωνή (κάντε κλικ για άμεση ακρόαση δείγματος)!
Τα MP3 αυτά αρχεία μπορούν να παραχθούν σε οποιοδήποτε φάκελο (folder) του συστήματος σας, είτε τοπικά είτε δικτυακά και με ονομασία (filename) που ορίζετε εσείς πχ. «temperature.mp3», «wind.mp3». Τα αρχεία αυτά ανανεώνονται εντελώς αυτόματα περιέχοντας πάντα τις τρέχουσες καιρικές συνθήκες. Το μόνο λοιπόν που απομένει είναι, να ορίσετε στο ON AIR πρόγραμμα σας, να «παίξει» τα συγκεκριμένα αρχεία όποιες ώρες εσείς επιθυμείτε να ενημερώνετε αυτόματα τους ακροατές σας.
Θελήσαμε όμως να ενημερώνουμε και το RDS σας με τις καιρικές συνθήκες! Ετσι λοιπόν το e-Weather Client παράγει ένα αρχείο που μπορείτε να τροφοδοτήσετε στο RDS σύστημα σας και αυτό να εμφανίζει τις καιρικές συνθήκες στις οθόνες των ραδιοφώνων των ακροατών σας!
Η πλήρης παραμετροποίηση του σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέγετε διαφορετικές μεθόδους και τρόπους μέτρησης ανέμων, διαφορετικές μονάδες μέτρησης θερμοκρασίας κλπ.
Το πρόγραμμα κάνει μόνο του την λήψη κατά τακτά χρονικά διαστήματα που ορίζετε εσείς πχ. 15 λεπτά ακολουθώντας την παρακάτω λογική:

Σύνδεση με το διακομιστή (server) μέσω Internet... Είτε ADSL (μόνιμη σύνδεση) είτε Dial-up (παραμετρικά)...
Λήψη καιρικών συνθηκών από μετεωρολογικά sites...
Παραγωγή των σχετικών MP3 αρχείων και αποθήκευση τους στον επιθυμητό από εσάς φάκελο (folder)...
Αποσύνδεση από το Internet...(Αν πρόκειται για Dial-up σύνδεση)

Είναι λοιπόν αντιληπτό πόσο εξυπηρετικό είναι το DataMax e-Weather Client αφού μας λύνει τα χέρια εξασφαλίζοντας στον σταθμό τις τελευταίες πάντα καιρικές συνθήκες, χωρίς την απασχόληση κανενός υπαλλήλου!
Φυσικά και κατόπιν συμφωνίας, η DataMax News σας δίνει τη δυνατότητα εξατομίκευσης των μηνυμάτων για τη θερμοκρασία και τους ανέμους, διαμορφώνοντας τα όπως εσείς τα θέλετε.


Ακούστε δείγμα εκφώνησης των καιρικών Συνθηκών.

Αγορά Συνδρομής e-Weather

Παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία και πατήστε το 'Αποστολή' για καταχώρηση της συνδρομής σας.
Μόλις παραλάβουμε και εγκρίνουμε την αίτησή σας, θα σας αποσταλεί ένα email που θα έχει έναν σύνδεσμο (url) απ'ευθείας κατεβάσματος της εφαρμογής.
Μπορείτε κατόπιν να εγκαταστήσετε και να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή άμεσα.


Τα πεδία με τον κόκκινο αστερίσκο (*) είναι απαραίτητα.


*Όνομα Ραδ. Σταθμού:


*Όνομα Ιδιοκτήτη / Εταιρία:

*Διεύθυνση Έδρας:

*Πόλη:

*Νομός:

*Ταχ.Κώδικας:

*Το e-Mail σας:

*Τηλ. Επικοινωνίας:

Fax:*Αγορά Συνδρομής:

*Τρόπος Πληρωμής:


Πατήστε ΜΙΑ ΦΟΡΑ και περιμένετε...